SOMMERFERIE FOR MEG!!!!!!!!!!!!!!! Ingrid

HEIIIIIIIII............................gleder meg sånn til i morgen for da reiser vi på ferie!!!! Derfor var det min siste skoledag i 6.klasse i dag!!!!! Vi vasket og ryddet på skolekjøkkent, vi fikk brev fra de vi skal på leirskole med så vi lagde brev tilbake, drive på PC..det tror jeg var alt!!

 

I går og i overigår var vi på klassetur!!!!!!!!!!!!!!! Vi gikk på toppen av Galdhøpiggen (norges høyeste fjell. Vi kjørte på norges høyeste vei. Vi var i klatrepark.....


Det var DRITGØY i klatreparken, på bildet er det en som har sikring som er på et tau som man ''kjører'' bort på!!!!!! Vi var der i ca. 5 timer tror jegDet var morsomt på Galdhøpiggen også. Vi hadde fjellet for oss selv faktisk!!! Det har nesten aldri skjedd med noen, var ikke vi heldige??! Det var nesten vindstille og varmt!! To foreldre gikk i shorts oppå der og syntes det fortsatt var varmt!!!!!!!!!!!! Vi gikk over en isbre med belte vi hadde på oss som vi festet i et tau som alle hadde på seg!!

I morgen tidlig reiser jeg så jeg tror ikke jeg kommer til å blogge der!! Men jeg kommer hjem den 4.juli på pappa sin bursdag!!! Er snart ferdig med å pakke!! JA ja da får jeg bli ferdig med dette innlegget.

 

Da ønsker jeg alle sammen en fantastisk sommer!!!

hade

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid

Ingrid

12, Hamar

Hei jeg er ei jente som går på på turn<3 jeg skriver hva jeg gjør i hverdagen!!! Håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits